Mindfulness brengt jou meer bewustzijn

In de mindfulnesstraining trainen we onze geest om te focussen, om alert te zijn, mild te zijn en te observeren, van moment tot moment.

Een training om meer bewustzijn te creëren voor een groter geluk en welbevinden!

Het gevoel hebben dat je geleefd wordt, een onrustige geest, oneindig piekeren en teveel eisen stellen is iets waar veel mensen mee te maken hebben. Dagelijkse zaken gebeuren makkelijk op de automatische piloot, zonder dat we ons altijd bewust zijn wat er daadwerkelijk in ons omgaat.

Mindfulness is een houding waarbij je bezig bent met wat er nu, in het huidige moment gebeurt. Mindfulness betekent doelbewust aandacht geven aan de dingen zoals ze zijn, in het hier en nu, zonder daar een oordeel over te hebben.

Je bent meer bewust van jouw lichaam en jouw gedachten en gevoelens. Je kijkt er met nieuwsgierige en vriendelijke blik naar.

Een vaardigheid die oefening vergt

In de mindfulnesstraining trainen we onze geest om te focussen, om alert te zijn, mild te zijn en te observeren, van moment tot moment. Mindfulness is geen theorie die je kunt leren, maar een vaardigheid die oefening vraagt en vergt.

Doe mee met de 8-weekse Mindfulness training

Minder stress, meer genieten

Waar

De 8-weekse Mindfulness training door LuMi worden wekelijks gehouden op een locatie in of rondom Zuidland.

Tijden

Het tijdstip van de  Mindfulness trainingen wordt nader bepaald. Je kunt mij altijd even bellen of een mailtje sturen over de tijden.

Prijzen

De kosten voor de 8-weekse mindfulness trainingen bedragen zijn op aanvraag. Bel of stuur een mailtje voor meer informatie over prijzen.

De mindfulness cursus is inclusief werkboek en audiobestanden.

Speciaal voor bedrijven geef ik trainingen en/of workshops op locatie. Voor bedrijven >

 

Meer bewustzijn en een groter geluk en welbevinden creëren?